TASKE DOO

TASKE DOO

Регистриран: 06.02.2017 09:44
Кориснички број: 950430

Србија
Град: Vranje


Лице за контакт: IVICA TASIC

Функција: Agent

Дополнителни информации

Информации за возниот парк

Полуприколка: 2

Извршувани услуги

Превоз на цели товари
Камиони за меѓународен транспортДостапно на Google Play