Товар за меѓународен превоз од Словенија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Словенија / Novo Mesto
8261 Jesenice na Dolenjskem

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Požarevac
12000 Kosovo Polje


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 2 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 1

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 30.03.2020

Вкупно растојание: 937 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2361930 со датум на товарење 27.03.2020 од Slovenia-8261-Novo Mesto Jesenice na Dolenjskem до Serbia-12000-Požarevac Kosovo Polje

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play