Товар за меѓународен превоз од Словенија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Словенија / Novo Mesto
8210 Trebnje

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Požarevac
12000 Kosovo Polje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.10.2019

Вкупно растојание: 999 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2094030 со датум на товарење 22.10.2019 од Slovenia-8210-Novo Mesto Trebnje до Serbia-12000-Požarevac Kosovo Polje

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play