Товар за меѓународен превоз од Словенија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Словенија / Kobarid
5263 Dobravlje

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Skopje
1000 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 4

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.05.2019

Вкупно растојание: 1,037 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1782345 со датум на товарење 17.05.2019 од Slovenia-5263-Kobarid Dobravlje до Macedonia-1000-Skopje Skopje

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play