Товар за меѓународен превоз од Словенија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Словенија / Maribor
2380 Slovenj Gradec

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Sremska Mitrovica
22320 Inđija


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 1 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 1

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 18.09.2019

Вкупно растојание: 537 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2015910 со датум на товарење 18.09.2019 од Slovenia-2380-Maribor Slovenj Gradec до Serbia-22320-Sremska Mitrovica Inđija

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play