Камион за меѓународен превоз од Словенија до Македонија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Словенија
10 Ljubljana

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
10 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 15 ton

Должина: 9

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.07.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1914799 со датум на товарење 23.07.2019 од Slovenia-10-Ljubljana до Macedonia-10-Skopje

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play