Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Kruševac
37000 Kruševac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Novi Sad
21000 Novi Sad


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 17.06.2019

Вкупно растојание: 650 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1838829 со датум на товарење 17.06.2019 од Serbia-37000-Kruševac Kruševac до Serbia-21000-Novi Sad Novi Sad

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play