Товар за меѓународен превоз од Србија до Унгарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Kruševac
37000 Kruševac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Унгарија / Debrecen
4762 Tyukod


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 25.07.2019

Вкупно растојание: 1,217 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1915347 со датум на товарење 21.07.2019 од Serbia-37000-Kruševac Kruševac до Hungary-4762-Debrecen Tyukod

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play