Товар за меѓународен превоз од Србија до Албанија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 3 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Kruševac
37000 Kruševac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија / Berat
5001 Berat


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 29.04.2019

Вкупно растојание: 349 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1736324 со датум на товарење 23.04.2019 од Serbia-37000-Kruševac Kruševac до Albania-5001-Berat Berat

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play