Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Jagodina
35250 Paraćin

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Požarevac
12227 Bare


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 10 ton

Должина: 6

Волумен: 6 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 23.04.2019

Вкупно растојание: 313 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1733026 со датум на товарење 22.04.2019 од Serbia-35250-Jagodina Paraćin до Serbia-12227-Požarevac Bare

Контакти

Serbia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play