Товар за меѓународен превоз од Србија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Čačak
32300 Gornji Milanovac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Skopje
1000 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 800 kg.

Тип: Стандарден-палети

Должина: 1

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.08.2019

Вкупно растојание: 395 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1963447 со датум на товарење 15.08.2019 од Serbia-32300-Čačak Gornji Milanovac до Macedonia-1000-Skopje Skopje

Контакти

Macedonia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play