Товар за меѓународен превоз од Србија до Босна и Херцеговина

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Čačak
32300 Gornji Milanovac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Bihać
77000 Bihać


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 27.04.2019

Вкупно растојание: 544 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1736415 со датум на товарење 23.04.2019 од Serbia-32300-Čačak Gornji Milanovac до Bosnia and Herzegovina-77000-Bihać Bihać

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play