Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Čačak
32000 Klina

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Sremska Mitrovica
22310 Šimanovci


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 2 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 4

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 16.05.2019

Вкупно растојание: 412 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1783150 со датум на товарење 16.05.2019 од Serbia-32000-Čačak Klina до Serbia-22310-Sremska Mitrovica Šimanovci

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play