Товар за меѓународен превоз од Србија до Романија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Čačak
32000 Klina

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Романија / Deva
330002 Bârcea Mică


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 29.07.2019

Вкупно растојание: 809 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1918975 со датум на товарење 23.07.2019 од Serbia-32000-Čačak Klina до Romania-330002-Deva Bârcea Mică

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play