Товар за меѓународен превоз од Србија до Црна Гора

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 29 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Sombor
25260 Apatin

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Црна Гора / Podgorica
81400 Nikšić


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.08.2019

Вкупно растојание: 463 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1968102 со датум на товарење 20.08.2019 од Serbia-25260-Sombor Apatin до Montenegro-81400-Podgorica Nikšić

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play