Камион за меѓународен превоз од Србија до Хрватска

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
25 Sombor

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска
10 Zagreb


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Otvoren kamion do 12t

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 01.09.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1980632 со датум на товарење 27.08.2019 од Serbia-25-Sombor до Croatia-10-Zagreb

Контакти

Serbia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play