Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Subotica
24351 Novo Orahovo

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Novi Sad
21420 Bač


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 16.10.2019

Вкупно растојание: 77 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2073131 со датум на товарење 10.10.2019 од Serbia-24351-Subotica Novo Orahovo до Serbia-21420-Novi Sad Bač

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play