Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 3 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Subotica
24300 Bačka Topola

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Leskovac
16000 Leskovac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Платформа - Flat Rack

Тонажа: 3 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 20.05.2022

Вкупно растојание: 271 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574626 со датум на товарење 19.05.2022 од Serbia-24300-Subotica Bačka Topola до Serbia-16000-Leskovac Leskovac

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play