Камион за меѓународен превоз од Србија до Грција

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
24 Subotica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Грција
Greece


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 09.12.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2170792 со датум на товарење 06.12.2019 од Serbia-24-Subotica до Greece--Greece

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play