Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Sremska Mitrovica
22325 Slankamenački Vinogr

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Vranje
17510 Vladičin Han


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Рефус

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 27.09.2019

Вкупно растојание: 379 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2035801 со датум на товарење 21.09.2019 од Serbia-22325-Sremska Mitrovica Slankamenački Vinogr до Serbia-17510-Vranje Vladičin Han

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗ



Достапно на Google Play