Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Sremska Mitrovica
22310 Šimanovci

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Novi Sad
21470 Bački Petrovac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 30.03.2018

Прашање

Прашање за понуда № 934262 со датум на товарење 26.03.2018 од Serbia-22310-Sremska Mitrovica Šimanovci до Serbia-21470-Novi Sad Bački Petrovac

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play