Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Novi Sad
21470 Bački Petrovac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија
26 Pančevo


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка 13.60

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 5

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 27.09.2019

Вкупно растојание: 129 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2035483 со датум на товарење 23.09.2019 од Serbia-21470-Novi Sad Bački Petrovac до Serbia-26-Pančevo

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play