Товар за меѓународен превоз од Србија до Бугарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Novi Sad
21413 Čelarevo

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија / Shumen
9700 Shumen


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 20.05.2019

Вкупно растојание: 877 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1782367 со датум на товарење 17.05.2019 од Serbia-21413-Novi Sad Čelarevo до Bulgaria-9700-Shumen Shumen

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play