Товар за меѓународен превоз од Србија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Novi Sad
21000 Novi Sad

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Veles
1430 Kavadarci


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.07.2019

Вкупно растојание: 589 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1915720 со датум на товарење 23.07.2019 од Serbia-21000-Novi Sad Novi Sad до Macedonia-1430-Veles Kavadarci

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play