Товар за меѓународен превоз од Србија до Унгарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Novi Sad
21000 Novi Sad

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Унгарија / Vác
2370 Dabas


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 18.07.2019

Вкупно растојание: 257 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1898320 со датум на товарење 15.07.2019 од Serbia-21000-Novi Sad Novi Sad до Hungary-2370-Vác Dabas

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play