Товар за меѓународен превоз од Србија до Германија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Novi Sad
21000 Novi Sad

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Германија / Oranienburg
16945 Meyenburg


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 4 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 5

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 30.08.2019

Вкупно растојание: 1,310 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1979983 со датум на товарење 27.08.2019 од Serbia-21000-Novi Sad Novi Sad до Germany-16945-Oranienburg Meyenburg

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play