Товар за меѓународен превоз од Србија до Романија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
21 Novi Sad

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Романија
41 Oradea


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.05.2022

Вкупно растојание: 322 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574631 со датум на товарење 23.05.2022 од Serbia-21-Novi Sad до Romania-41-Oradea

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play