Товар за меѓународен превоз од Србија до Унгарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Niš
18430 Kuršumlija

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Унгарија / Vác
2700 Cegléd


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 25.07.2019

Вкупно растојание: 598 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1916251 со датум на товарење 22.07.2019 од Serbia-18430-Niš Kuršumlija до Hungary-2700-Vác Cegléd

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play