Товар за меѓународен превоз од Србија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
18 Niš

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
12 Tetovo


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 12 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 24.07.2019

Вкупно растојание: 265 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1911319 со датум на товарење 22.07.2019 од Serbia-18-Niš до Macedonia-12-Tetovo

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play