Камион за меѓународен превоз од Србија до Албанија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
18 Niš

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија
Albania


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.06.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1838945 со датум на товарење 17.06.2019 од Serbia-18-Niš до Albania--Albania

Контакти

Montenegro

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play