Камион за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
17 Vranje

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија
32 Čačak


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 20.05.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1781162 со датум на товарење 20.05.2019 од Serbia-17-Vranje до Serbia-32-Čačak

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play