Камион за меѓународен превоз од Србија до Холандија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 8 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
17 Vranje

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Холандија
Netherlands


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.11.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2140963 со датум на товарење 20.11.2019 од Serbia-17-Vranje до Netherlands--Netherlands

Контакти

Macedonia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play