Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Leskovac
16220 Bistrica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 100 kg.

Тип: Стандарден-палети

Должина: 1

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.05.2019

Вкупно растојание: 299 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1783129 со датум на товарење 17.05.2019 од Serbia-16220-Leskovac Bistrica до Serbia-11000-Belgrade Savski Venac

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play