Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Leskovac
16000 Leskovac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Sabac
15300 Loznica


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 8 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.05.2022

Вкупно растојание: 50 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574622 со датум на товарење 18.05.2022 од Serbia-16000-Leskovac Leskovac до Serbia-15300-Sabac Loznica

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play