Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Leskovac
16000 Leskovac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Belgrade
11320 Velika Plana


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 7

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.04.2019

Вкупно растојание: 212 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1733024 со датум на товарење 22.04.2019 од Serbia-16000-Leskovac Leskovac до Serbia-11320-Belgrade Velika Plana

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play