Товар за меѓународен превоз од Србија до Бугарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 years

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Leskovac
16000 Leskovac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија / Blagoevgrad
2700 Blagoevgrad


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.10.2017

Вкупно растојание: 414 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 642968 со датум на товарење 20.10.2017 од Serbia-16000-Leskovac Leskovac до Bulgaria-2700-Blagoevgrad Blagoevgrad

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play