Камион за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
16 Leskovac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија
36 Kraljevo


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 15.4

Волумен: 120 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 02.04.2020

Прашање

Прашање за понуда № 2360513 со датум на товарење 27.03.2020 од Serbia-16-Leskovac до Serbia-36-Kraljevo

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play