Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Sabac
15318 Mali Zvornik

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Čačak
32308 Pranjani


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 6 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 7

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.05.2019

Вкупно растојание: 150 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1783116 со датум на товарење 16.05.2019 од Serbia-15318-Sabac Mali Zvornik до Serbia-32308-Čačak Pranjani

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play