Камион за меѓународен превоз од Србија до Македонија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
15 Sabac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
Macedonia


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Тандем

Тонажа: 22 ton

Должина: 15.4

Волумен: 120 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 19.09.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2016037 со датум на товарење 12.09.2019 од Serbia-15-Sabac до Macedonia--Macedonia

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play