Товар за меѓународен превоз од Србија до Словенија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Valjevo
14253 Osečina (Varošica)

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Словенија / Koper
6000 Koper / Capodistria


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 2 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.04.2019

Вкупно растојание: 657 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1736419 со датум на товарење 24.04.2019 од Serbia-14253-Valjevo Osečina (Varošica) до Slovenia-6000-Koper Koper / Capodistria

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play