Товар за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Valjevo
14210 Stublenica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Novi Sad
21000 Novi Sad


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.08.2019

Вкупно растојание: 139 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1968360 со датум на товарење 19.08.2019 од Serbia-14210-Valjevo Stublenica до Serbia-21000-Novi Sad Novi Sad

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play