Камион за меѓународен превоз од Србија до Македонија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
12 Požarevac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
10 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Киперка

Тонажа: 1 ton

Должина: 4

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 18.09.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2015717 со датум на товарење 12.09.2019 од Serbia-12-Požarevac до Macedonia-10-Skopje

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play