Товар за меѓународен превоз од Србија до Босна и Херцеговина

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Belgrade
11300 Kulič

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Banja Luka
78000 Banja Luka


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка 13.60

Тонажа: 2 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.08.2019

Вкупно растојание: 394 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1968106 со датум на товарење 20.08.2019 од Serbia-11300-Belgrade Kulič до Bosnia and Herzegovina-78000-Banja Luka Banja Luka

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play