Товар за меѓународен превоз од Србија до Грција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Belgrade
11070 Zemun

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Грција / Gerakas
196 00 Mandra


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.07.2019

Вкупно растојание: 1,069 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1916200 со датум на товарење 22.07.2019 од Serbia-11070-Belgrade Zemun до Greece-196 00-Gerakas Mandra

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play