Товар за меѓународен превоз од Србија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
10 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Комбе

Тонажа: 800 kg.

Тип: Стандарден-палети

Должина: 2

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 25.05.2022

Вкупно растојание: 437 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574159 со датум на товарење 19.05.2022 од Serbia-11000-Belgrade Savski Venac до Macedonia-10-Skopje

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play