Камион за внатрешен транспорт во Србија

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
11 Belgrade

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија
36 Kraljevo


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 7 ton

Должина: 7

Волумен: 50 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 22.02.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1604398 со датум на товарење 22.02.2019 од Serbia-11-Belgrade до Serbia-36-Kraljevo

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play