Камион за меѓународен превоз од Србија до Црна Гора

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 4 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Србија
10 Pristina

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Црна Гора
Montenegro


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Фургон

Тонажа: 6 ton

Должина: 7

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 27.09.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2035096 со датум на товарење 25.09.2019 од Serbia-10-Pristina до Montenegro--Montenegro

Контакти

Montenegro

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play