Товар за меѓународен превоз од Русија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Русија / Yekaterinburg
620000 Ekaterinburg

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Kamion do 7.5t

Тонажа: 14 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 80 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 23.05.2019

Вкупно растојание: 3,982 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1782368 со датум на товарење 17.05.2019 од Russia-620000-Yekaterinburg Ekaterinburg до Serbia-11000-Belgrade Savski Venac

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play