Товар за меѓународен превоз од Русија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Русија / Pskov
188965 Prudy

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Кој било

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.09.2019

Вкупно растојание: 2,431 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2018561 со датум на товарење 13.09.2019 од Russia-188965-Pskov Prudy до Serbia-11000-Belgrade Savski Venac

Контакти

Moldova

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play