Товар за меѓународен превоз од Романија до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Романија
91 Calarasi

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
34 İstanbul


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 86 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 17.08.2018

Вкупно растојание: 598 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1229793 со датум на товарење 14.08.2018 од Romania-91-Calarasi до Turkey-34-İstanbul

Контакти

Romania

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play